Zahájili jsme....

... venkovní lezeckou sezónu v roce 2017! Předpověď na sobotu 4. března slibovala krásných 18 °C a slunečnou oblohu a tak jsme nemohli jinak než poprvé letos vyzkoušet lezení venku na skalách.

Ve složení Radek, Alex, Michal, David, Venda, Ivča, Vendík a Viky, a tedy s nevídaným věkovým průměrem 20,3 roku na hlavu a v poměru 4 lezci ve formě : 1 lezkyně snažící se o návrat do formy : 2 raubíři : 1 kojenec, jsme vyrazili na vápno do Srbska.

Lezecký park Alkazar bylo sice možné tentokrát přejmenovat spíš na přeplněný „BABY“ lezecký park, ale nevadilo nám to. I my jsme pod skalami pro dokreslení atmosféry zaparkovali dva kočárky, rozbalili cajky a svačiny pro děti a vylezli klasiku Přes Přílep (5), Temelínskou (6-) a Restituční (6+). Ne všichni a ne vše, každý podle svých možností, ale dalo se :-)

První venkovní akce ukázala, že pravidelný zimní trénink některých se vyplatil, že kolena a lokty sice bolí, ale drží, že i po operaci šlach se dá brzy vrátit a hned cvakat na prvního, a že když se někdo fláká skoro 9 měsíců, návrat je pak těžký. Celkově se sobotní lezení vydařilo, jen to pivo chybělo ...